www.sinis.com.gr
sinisrent@sinis.com.gr
2310477100
Επιλέξτε τα κριτήριά σας
Από
v
+
-
+
-
Έως
v
+
-
+
-
Είδος οχήματος
v
Υποκατάστημα παράδοσης
v
Υποκατάστημα επιστροφής
v
 
Αναζήτηση
Ελάχιστη ημερομηνία παράδοσης στις 4/12/2021 11:59.
Όροι και προϋποθέσεις
ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Οι Όροι και Προϋποθέσεις ενοικίασης που αναφέρονται παρακάτω ισχύουν για όλη την Ελλάδα: Ηπειρωτική Χώρα και Νησιωτική.
Περίοδος ενοικίασης
Η ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης είναι 24 ώρες. Μετά την λήξη της μίσθωσης , η ΣΙΝΗΣ παρέχει στον ενοικιαστή μία περίοδο χάριτος για την επιστροφή του αυτοκινήτου διάρκειας 1 ώρας. Πρόσθετες καθυστερήσεις χρεώνονται ως επιπλέον ημέρα.
Ηλικία οδηγού και δίπλωμα οδήγησης
Το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι 23 έτη & το μέγιστο 70 έτη. Η άδεια οδήγησης θα πρέπει να έχει εκδοθεί 1 έτος πριν την ημερομηνία ενοικίασης. Σε περίπτωση που ο οδηγός δεν είναι κάτοικος Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι υποχρεωμένος να φέρει διεθνές δίπλωμα για να μπορεί νόμιμα να οδηγήσει στην Ελλάδα. Ο οδηγός πρέπει να διαθέτει πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Παραλαβή και επιστροφή οχήματος
• Παραδόσεις/Επιστροφές οχημάτων στα γραφεία της ΣΙΝΗΣ A.E. και στο Αεροδρόμιο – Σιδηροδρομικό σταθμό και Λιμάνι Θεσσαλονίκης, γίνονται χωρίς χρέωση.
• Παραδόσεις/Επιστροφές οχημάτων εκτός Θεσσαλονίκης , η χρέωση θα είναι επιπλέον 0,50€ /χλμ από τις εγκαταστάσεις της ΣΙΝΗΣ Α.Ε στην διεύθυνση Αγίου Γεωργίου 3, Πατριαρχικό , δήμου Πυλαίας.
• Παραδόσεις/Επιστροφές οχημάτων εκτός ωραρίου λειτουργίας (από 21:01 έως 07:59) επιβαρύνονται συμφωνα με τον ισχυοντα τιμοκατάλογο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο 231 0 477 100.

Ασφάλειες & Ποσά ευθύνης
Όλα τα αυτοκίνητα ειναι Ασφάλισμένα προς Τρίτους(Αστική Ευθύνη): Παρέχει καλύψεις για θάνατο και τραυματισμό τρίτων έως 1.220.000€ και για υλικές ζημίες τριτων ανά ατύχημα (εξαιρουμένου του οχήματος της ΣΙΝΗΣ ΑΕ) έως 1.220.000,00 €.
Μικτή ασφάλεια ατυχήματος (CDW): Περιορίζει το ποσό ευθύνης ιδίων ζημιών έως τα 600 € . Δεν καλύπτονται ζημιές σε κάτω μέρος του αυτοκινήτου, ζάντες, τάσια, ελαστικά, καθρέπτες, κεραία και εσωτερικό.

Ασφάλεια κλοπής (TW): Περιορίζει το ποσό ευθύνης για κλοπή στα 600 € .Ο ενοικιαστής δεν καλύπτεται, σε περίπτωση κλοπής όλου ή μέρους του αυτοκινήτου, που προκλήθηκε από αμέλειά του (π.χ. στην περίπτωση που άφησε το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο ή άφησε το κλειδί επάνω στο διακόπτη εκκίνησης). Η ασφάλεια κλοπής χρεώνεται ανά ημέρα.

Πλήρης ασφάλεια ατυχήματος (FDW): Περιορίζει περισσότερο το ποσό ευθύνης για ιδίες ζημίες στο όχημα. Τα ποσά ευθύνης 0 €. Δεν καλύπτονται ζημιές σε κάτω μέρος αυτοκινητου, ζάντες, τάσια και ελαστικά. Η πλήρης ασφάλεια ατυχήματος χρεώνεται ανά ημέρα.

Προσωπική ασφάλεια ατυχήματος (PAI): Παρέχει καλύψεις στον οδηγό ύψους έως 15.000 € για θάνατο, ολική ή μερική ανικανότητα & καλύψεις ύψους 1.000 € για νοσήλια έξοδα. Η προσωπική ασφάλεια ατυχήματος χρεώνεται ανά ημέρα.


Καμία ασφαλιστική κάλυψη δεν ισχύει:
• κατά τη μεταφορά του οχήματος με πλοίο
• αν διαπιστωθεί ότι ο οδηγός βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή ναρκωτικών ουσιών
• για ζημιές που προκλήθηκαν από οδήγηση σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους
• για ζημιές σε κάτω μέρος, ζάντες, τάσια, ελαστικά, καθρέπτες, κεραία, κρύσταλλα και εσωτερικό
• για απώλεια προσωπικών αντικειμένων που βρίσκονται μέσα στο όχημα
• για ατυχήματα που προκλήθηκαν με οδηγό μη δηλωμένο στο μισθωτήριο συμβόλαιο
• για απώλεια ή καταστροφή κλειδιού του οχήματος
• για απώλεια ή καταστροφή συσκευών GPS Navi, παιδικών καθισμάτων, αλυσίδων χιονιού ή άλλου πρόσθετου εξοπλισμού


ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Κ70 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.

Εγγύηση
Για την ενοικίαση ενός οχήματος είναι απαραίτητη πιστωτική κάρτα (Visa, Master Card, American Express), ακόμη και αν η πληρωμή γίνει σε μετρητά. Η ΣΙΝΗΣ Α.Ε. θα δεσμεύσει το ποσό ευθύνης για ζημία έως τη λήξη της ενοικίασης.
Επιπλέον Οδηγός
Σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου, μόνο ο δηλωμένος οδηγός καλύπτεται από τις παραπάνω ασφάλειες. Σε περίπτωση που και άλλοι οδηγοί πρόκειται να οδηγήσουν το μισθωμένο όχημα, θα πρέπει να δηλωθούν στο μισθωτήριο συμβόλαιο κατά την έναρξη της ενοικίασης. Απαιτούμενα έγγραφα είναι δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο και άδεια οδήγησης σε ισχύ. Η υπηρεσία πρόσθετου οδηγού χρεώνεται ανά ημέρα.
Πρόσθετες παροχές
Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση : a) παιδικά καθίσματα, β) αλυσίδες χιονιού και γ) συστήματα GPS Navi, με χρέωση ανά ημέρα (μέγιστη χρέωση 7 ημέρες).
Πολιτική καυσίμου
Το όχημα θα παραδίδεται γεμάτο καύσιμα και θα πρέπει να επιστραφεί με την ίδια ποσότητα καυσίμου που παραδόθηκε. Σε διαφορετική περίπτωση ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με το κόστος του καυσίμου που λείπει καθώς και με έξοδα ανεφοδιασμού , αξίας 12€. Δεν επιστρέφονται ούτε συμψηφίζονται χρήματα για επιπλέον καύσιμο στο ρεζερβουάρ.
Μεταφορά με πλοίο
Μόνο με προηγούμενη έγγραφη έγκριση της ΣΙΝΗΣ. Δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια τυχόν ζημίες που θα προκληθούν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κατά την μεταφορά αυτού.

Περιορισμοί
Απαγορεύεται η οδήγηση εκτός των ελληνικών συνόρων, η οδήγηση σε χωματόδρομους, η μεταφορά βαριών αντικειμένων και γενικότερα η κακή χρήση. Ισχύουν χρεώσεις έως και 98€ για ειδικό καθαρισμό σε οχήματα που θα επιστραφούν με υπερβολικά βρώμικο εσωτερικό (π.χ. λεκέδες από φαγητό, καφέ κ.λ.π.) υποδηλώνοντας κακή χρήση.
Διαχειριστικά έξοδα
Στην περίπτωση ατυχήματος υπάρχει μη επιστρεφόμενη χρέωση 50,00€.
Πρόστιμα και Παραβάσεις
Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται από υπαιτιότητα του οδηγού επιβαρύνουν πλήρως τον μισθωτή. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρεωθεί το ποσό της παράβασης συν το ποσό αναφερόμενο ως «Διαχειριστικά έξοδα» (διαθεση προσωπικων δεδομενων στις Αρχες).
Τρόποι Πληρωμής
Το μίσθωμα μπορεί να πληρωθεί με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Visa, Master Card, American Express, Diners), με μετρητά και με τραπεζική κατάθεση τουλάχιστον με την έναρξη της ενοικίασης.
Για την ολοκλήρωση μιας κράτησης απαιτείται προκαταβολή, ίση με το 15% της συνολικής τιμής ενοικίασης.
Ανεξαρτήτου τρόπου πληρωμής μία πιστωτική ή χρεωστική (Visa, Master Card, American Express) είναι απαραίτητη για λόγους εγγύησης. Η ΣΙΝΗΣ A.E. θα δεσμεύσει το ποσό ευθύνης για ζημία έως τη λήξη της ενοικίασης.

Ακύρωση κράτησης
Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης μέχρι και 7 μέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής. Για ακυρώσεις εντός του διαστήματος των 7 ημερών πριν την αναχώρηση δεν επιστρέφεται το σύνολο της προκαταβολής.
Σύμβαση
Με την παραλαβή του οχήματος υπογράφεται αντίστοιχη σύμβαση μίσθωσης που περιέχει τους ανωτέρω όρους και προϋποθέσεις.
Επικοινωνία
Διεύθυνση
ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 55535
Email
Τηλέφωνο
Fax
2310477108
Alpha e-commerce
Alpha Bank
Verified by Visa
MasterCard Secure Code
American Express Safe Key
Visa
MasterCard
Maestro
American Express
Diners Club International
Master Pass
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Μάθετε περισσότερα για το Alpha e-Commerce